2015 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

Kokiais būdais pasireiškia intuicija?

Intuicija – tai pasąmonės išraiška. Kaip jau žinome intuicija pasireiškia staiga, kaip iškilęs vaizdinys, mintis ar kūno pojūtis.
Intuicija gali pasireikšti kaip:
  1. Vaizdiniai, sapnai – per meditaciją, maldą, sapnus.
  2. Nuojautos, mintys ar balsas – sakantis jums: „Taip, ne, daryk tą, dar ne laikas“, kaip mano atveju labai aiškus, stiprus buvo vidinis pasakymas “vaiką auginsi viena“. Tai gali būti vienas skardus žodis, trumpas sakinys ar ištisa paskaita.
  3. Fiziniai pojūčiai – jei ta žinia: „Žiūrėk!“ arba: „Saugokis!“, tai ją gali lydėti drebulys, šiurpas, nerimo jausmas, diskomfortas kažkur viduje, gali suspausti krūtinę, pradėti skaudėti galvą, galite net pajusti rūgštų skonį burnoje. Teigiamą žinią gali lydėti šiurpuliukai („žąsies oda“), svaigulys, šiluma, krūtinės plėtimasis, atsipalaidavimas, palengvėjimas, įtampos išnykimas.
  4. Emocijos – nesmagumas, susirūpinimas, sutrikimas, o jei tie pranešimai yra teigiami, tai galite patirti džiaugsmo, euforijos ar gilios vidinės ramybės jausmą.
  5. Žinojimo jausmas – iš intuicijos ateinančią žinią dažnai lydi padidėjusio aiškumo pojūtis, jutimas, jog tas atsakymas ar impulsas yra teisingas. Dar vienas rodiklis, kad jūsų gaunama informacija teisinga, yra ją lydintis susijaudinimas ir entuziazmas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą