2015 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

Kam reikalinga rasti vidinę išmintį, intuiciją? Kas man iš to?

Kas yra mūsų stiprybės šaltinis? Kada mes galime jaustis iš tiesų saugūs, stiprūs? Ar turėdami banko sąskaitoje milijoną eurų? Jei staiga tuos visus pinigus prarasime? O tai visai realu: vagystė, banko griūtis ar kt. Kas tada? Gal mums gali padėti mūsų tėvai? Galbūt jie yra įtakingi visuomenėje? Gal draugai, artimieji, giminės? Bent keletą minučių apie tai pamąstę, suvoksime, kad, deja, tai laikini ir trapūs šaltiniai. O kas yra tikra, patvaru? Pritariu R.V.Emersono žodžiams: „Nebegaliu daugiau plėšytis į gabalus Jums panorėjus, renkuosi tą, kam pritaria mano širdis.“ Esame stiprūs, kai esame darnoje su savimi, su savo centru – širdimi.
Mums reikia tik vieno – užduoti sau klausimą bei ieškoti atsakymo savyje. Ar žinote, kad visi atsakymai, slypi mumyse! Problema, kad dažniausiai mūsų išmintis pasirodo kaip staigios idėjos ar mintys (intuicija), sapnuose ar prisiminimuose, kuri prapuola taip pat staigiai, kaip ir atsirado. Dar viena problema, kad kartais tos staigios mintys, ta išmintis yra nustūmiama, nuverčiama mūsų pačių proto, kuris yra skeptiškas intuicijai, intuityviai išminčiai arba bijo ją išgirsti, išgirsti tiesą.   Intuiciją turi kiekvienas žmogus nuo gimimo. Daugiausia ja vadovaujasi maži vaikai. Ne veltui sakoma, kad mažylio lūpomis kalba tiesa. Augdamas vaikas vis labiau ima įsiklausyti į proto balsą ir logiką. Iš suaugusiųjų jau mažai kas, priimdami sprendimą, atsižvelgia į tokį neaiškų jausmą kaip intuicija. Ir be reikalo. Išvystytas intuicijos jausmas padeda žmogui surasti teisingą išeitį iš situacijos, išvengti daugybės nemalonumų, leidžia pasukti „prieš bangas“ ir laimėti, nors faktai ir viešoji nuomonė prognozuoja visai ką kitą. Pasikliaujantieji intuicija 5 kartus rečiau patenka į avarijas ir trigubai rečiau apsinuodija maistu. Deja, 97 proc. Žemės gyventojų tik retkarčiais klauso vidinio balso ir tik 3 proc. sąmoningai naudojasi intuicija. Nebent gyvenime įvyksta kažkokie kataklizmai, kurie supurto mūsų skubantį gyvenimą ir nenorom priverčia sustoti ir pažvelgti į savo vidų, gelmėse glūdinčią išmintį, kur visi atsakymai į visus klausimus tikrai yra, tik reikia laiko, darbo, pastangų bei didžiulio noro atrasti tai.
SoulCollage® yra nuostabus, lengvas, suprantamas, kūrybiškas, malonus, saugus būdas susisiekti su savo vidine išmintimi, intuicija!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą